Budai 220 nm alapterületű stúdió

4489 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Budán, a XI. kerületben, 220 m2 alapterületű, jelenleg fotó stúdióként működő létesítmény. Az ingatlant tulajdonosai 2016-ban felújíttatták. Ekkor új villamoshálózat kerül kialakításra, felújításra került a vízhálózat és új klíma berendezések lettek beépítve. A jelenlegi helyiségek válaszfalai gipszkarton szerkezetűek, így igény esetén könnyen átalakíthatóak a belső terek. Az ingatlan fűtését padlófűtéssel és radiátorokkal oldották meg, melyet Ariston gázkazán működtet, a helyiségekben riasztórendszer vigyázz az értékekre.
Az épület a Gárdonyi tér közelében helyezkedik el, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Ugyancsak a közelben található a Móricz Zsigmond körtér és a Gellért tér is. Ha jóga-stúdiót, tánc-stúdiót, oktatási központot, meditációs központot, egészségházat szeretne egy jól megközelíthető, frekventált helyen működtetni ez az ön ingatlan.
A stúdióval kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes
PRÉMIUM

Sárainé Kovács Ágnes

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban