Köszönjük szépen Faragó Ferenc Úr , szakértő , megbízható, lelkiismeretes munkáját . Mindenkinek csak ajánlani tudom , és nagyon sok sikert kívánunk neki az elkövetkezőkben !

Para Zsuzsanna

Timi szereti a kihívásokat így elvállalta a jogilag enyhén problémás házunkat és megígérte hogy talál rá vevőt. Kedves, aranyos és segítőkész ingatlanos. Plusz munkákat is elvállalt hogy teljesen elégedettek legyünk, például segített keresni ingatlant és még el is kísért minket megtekinteni. Intézte az ügyes-bajos dolgainkat, ügyvédet is ajánlott és oda is eljött velünk. Maximálisan elégedettek vagyunk vele, 10/10 az értékelésem! 🙂

Thurzó György

Kiadó ingatlanunk következő lakójának megtalálása rengeteg energiát követelt tőlünk. Ekkor dontöttünk úgy, hogy igénybe vesszük János szolgálatait, aki felkészültségével és szakmai tapasztalatával rövid időn belül megtalálta a megfelelő jelöltet. Így nekünk már csak a részletek véglegesítésénél kellett jelen lennünk. Azóta is mindenkinek ajánljuk, különösen páratlan segítőkészsége és rugalmassága miatt!

Sárközi Éva

Adél a legaranyosabb, legkedvesebb ügyintéző. Mindenben segített nekünk, mindent elmagyarázott. Nem nézte le az embert még akkor sem, ha közbe esetleg buta kérdés is merült fel bennünk. Még a szabadsága alatt is válaszolt, segítségünkre volt. Neki köszönhetően nyugodtan vágtunk bele az egész ügyintézésbe, mert tudtuk jó kezekben vagyunk. Bátran ajánljuk bárkinek és ha esetleg újra hasonló dolgokra adnánk a fejünket tuti megkeresnénk.

Szalai-Ivanics Orsolya

Kinéztünk egy telket párommal Újszentivánon és két nap alatt már a miénk is lett. Máté rugalmas volt, alkalmazkodott az időpontokhoz, na meg a gyerekzajhoz is, szóval teljes mértékben elégedettek vagyunk vele. Korrekt, egyenes, megbízható, fölös duma nélkül. Ajánlom mindenkinek!

Siket Ádám

Mihály nagyon agilis dinamikus korrekt segítő kész megbízható ingatlan közvetítő csak ajánlani tudom mindenkinek benne nem csalódtam!!

Brasnyó Árpád

Egy telekeladás végett kerültünk kapcsolatba, nem voltak felesleges körök, és minden ment a maga útján az adás-vétel során, csak ajánlani tudom. Mindennel elégedettek voltunk a folyamat során.

Rózsa Tibor

Máté személyében egy rendkívül tapasztalt ingatlanértékesítőt ismertem meg. Magasszintű szakmai tudásának köszönhetem ingatlanom rendkívül rövid időn belüli eladását. Máté nagyon elhivatott a szakmájában rugalmas, precíz csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bánk Józsefné

Kedves Regina! Nagyon szépen köszönjük a munkád !!! Volt egy elképzelésünk az árról és te megvalósítottad. Kedves közvetlen ,segítőkész voltál ,mindig figyelembe vetted a kérésünk. Nem tudok mást mondani csak ajálni tudlak mindenkinek mert inkább volt baráti a hangnem köztünk mint üzleti ez pedig a személyiségedből fakad ,érted is a dolgod keresed a megoldádokat korrekt ,megbízható vagy. Sok sikert és szerencsét kívánok a továbbiakban is a munkádhoz !!! Üdv.:Rita

Rita Vigh

Lakásunk kiadásában sokat segített Norbert. Kiváló képeket es videót készített róla. Nyugodt, türelmes, tapintatos modora és határozottsaga sokat jelentett az érdeklődők meggyőzésénél.

Bekéné Horváth Melinda

Tamás a munkájában végtelenül profi, kellő szakértelemmel és rátermettséggel rendelkezik. Ingatlaneladás miatt kerestük meg, pár nap alatt megtalálta a megfelelő vevőt. Pontosság, precizitás, segítőkészség jellemzi. Ízig-vérig ingatlanos! :-) :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kormosné Pásztor Judit

Mindent leírtak már az előttem járók. Kati hihetetlenül precíz, rugalmas, hatékony, kedves, határozott, megbízható... a végtelenségig lehetne sorolni. Köszönöm a segítségét!

Gyöngyösi Levente

Az ingatlanom eladásában Èva mellett más ingatlanirodákat is megbíztam, aki az összes megbízott közül a legtöbb potenciális vásárlót, illetve a végleges vevőt is hozta. A kommunikáció Èvával, gyors és zökkenőmentes, nagyon professzionálisan és eredményesen dolgozik. A leszerződött munkán kívül is mindenben segít amiben tud. Àtvette az ingatlant a volt bérlőimtől, a bérlők által otthagyott bútorokat,melyek a vevőnek nem kellettek, kérés nélkül ajánlotta fel hogy felteszi az internetre es segít a használt bútoroktól megszabadulni. Èppenezért segítségét nagyon szépen köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom.         

Dankó Dániel

Kedves Henrietta! Kedves Anikó! Szeretném megköszönni munkátokat, valamint tájékoztatni benneteket, tegnap azaz pénteken megtörtént a lakás birtokbaadása.

T János

Kedves Henrietta! Kedves Anikó! Szeretném megköszönni munkátokat, valamint tájékoztatni benneteket, tegnap azaz pénteken megtörtént a lakás birtokbaadása. Üdvözlettel: János

T János

Mátéval egy hosszas ingatlankeresés során kerültünk kapcsolatba. Már elsőre roppant szimpatikus volt, szakértelme és elkötelezettsége gyorsan nyilvánvalóvá vált számunkra. Rendkívül rugalmas hozzáállásának köszönhetően gyorsan le tudtuk bonyolítani az adásvételt, hiszen sem az ügymenetet, sem a nekünk alkalmas időpontot tekintve nem voltunk egyszerű ügyfelek.

Harangozó Gábor

Hegedűsné Évi neve, azt hiszem, egy külön fogalomként marad meg számomra egész életemben. Ingatlanvásárlás közben ismertem meg, és már az első telefonbeszélgetésben megéreztem a profizmusát! Minden apró körülményre odafigyel. Rendkívül jól fókuszált, következetes, és ehhez ráadásul egy hasznos kapcsolatrendszer ápolása is társul. Építészt, geodétát hozott, megbízható, emberséges EMBER eket. Szerintem ez a mai világban plusz érdem. A szakmai tudásához, átlátó képességéhez már csak bónuszként említhetem a csodálatos, természetes - kedves kommunikációját, az udvarias, figyelmes modorát, az angyali hangját, ami önmagában is megnyugtató egy ilyen fontos folyamatban. Igazából Őrá nemigazán találni szavakat! Őt ismerni kell! Hálával adtam át jól megszolgált jutalékát,... és mindenkinek,mindenkinek csak ajánlani tudom! Ő "" ÉVI, A LEGCSODÁLATOSABB OTTHON VARÁZSLÓ"" !! 💚

Polyák Alexandra

Tokaji Tibor szakmájának egy olyan képviselője aki viszza tudja állítani az ingatlanközvetítők jó hírét. Mindig pontosan érkezett ,segítet mindenben és mindenre kitrjedt a figyelme. Az első mozzanattól az utolsó utánáig jelen van és segít ha kell. Gyors pontos precíz. Csak ajánlani tudom.

Bokor Ádám

Alegjobb döntés voltHuszti úr közreműködését igénybe venni ingatlanunk eladásához.Ugyanis 5 nap alatt sikerült az adásvételt nyélbeütnie.Gratulálunk jó munkájához!Csak ajánlani tudjuk másoknak is.

Kocsis Ferencné

Poltz Józsefet csak ajánlani tudom.Az ingatlanról pontos leírást,fényképet készített. Nagyon sokat gondolkodtunk hogy mi áruljuk,vagy bízunk meg valakit.De jól döntöttünk.A Józsi felkészült,ehhez türelem kell,neki volt.1hónap alatt sikerült értékesíteni.Nekünk nem kellet sehová menni,mindig azt nézte hogy nekünk kényelmes legyen. Köszönjük József.További sok sikert.

Edit