Zárt kerti ingatlan eladó

1289 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged-Kiskundorozsma Subasai részén eladásra kínálom 835 m2-nyi területen egy 50 m2 es téglaépítésű 2 szintes zártkerti ingatlant.
Teljes felújítás után kellemes Otthon válhat belőle.
A közművek közül a villany és a víz került bevezetésre. A fűtését fatüzelésű kályhával oldották meg. Nyílászárói fából vannak.
Locsolásra egy fúrt kút bíztosít megfelől mennyiségű vizet.

Az ingatlan saját pincével rendelkezik ami igen hasznos helyisége lesz otthonának hisz ha a lakóterében nem fér el minden amelyeket csak időszakosan használ itt kényelmesen fogja tárolni ezeket a dolgokat.

Az alsó szinten található egy nappali ,kialakítható konyha és egy kamra a felső szinten jelenleg egy légterű teljes értékű szoba ami akár ketté is osztható.
Az ingatlan tehermentes azonnal birtokba vehető. A tulajdonos értékegyeztetéssel Szegeden lakást is beszámítana vagy cserélne.

Ha úgy gondolja ,hogy elnyerte tetszését és személyesen is megtekintené az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06-30-643-2829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban